1e Afspraak? 

zo werkt dat!

Huisarts? Niet nodig!
Voor de fysiotherapeut heb je geen verwijsbrief van je huisarts nodig. Als je pijn, blessures of klachten hebt, neem je gewoon direct contact met ons op en dan gaan we het samen oplossen. 

Wat neem ik mee?

  • een legitimatie (ID-kaart, paspoort of rijbewijs),
  • een handdoek,
  • als je al wel een verwijzing hebt, neem deze dan ook mee!

Kennismaken én behandelen
De kennismaking bestaat uit twee onderzoeken. Eerst vertel je wat voor soort klachten je hebt en hoe ze mogelijk zijn ontstaan. Daarna zal de fysiotherapeut een functie-onderzoek doen om te kijken waar de klachten vandaan komen en hoe ernstig het is. Je krijgt een indicatie van het probleem en - indien nodig - direct een behandeling.

Ben ik verzekerd?
Bijna alle fysiotherapie komt uit je aanvullende pakket. Dus heb je voldoende aanvullende verze kering dan is fysiotherapie gedekt. Onze praktijk is, met uitzondering van Zorg & Zekerheid, bij alle grote zorgverzekeraars gecontracteerd en declareert rechtstreeks naar de verzekering. Je hoeft dus geen geld voor te schieten of declaraties in te dienen. Mocht je niet (meer) verzekerd zijn, dan ontvangt je wel een factuur (onze tarieven vind je hier). Twijfel je? We kunnen jouw polis altijd checken mbv jouw BSN.

Afspraak annuleren 24 uur van tevoren
Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets tussenkomt, dus laat het ons weten als je verhinderd bent. Dit kan door een mailtje, belletje of door middel van het contactformulier. Wel willen we je vragen om minstens 24 uur van tevoren af te zeggen, hierna brengen we namelijk de behandelingskosten in rekening.

Niet aanvullend verzekerd? We hebben fysio-abonnementen!
Als je niet aanvullend verzekerd bent, betaal je de behandelingen zelf. Dat kan per keer, maar we hebben ook Fysio-abonnementen voor 5, 10 of zelfs 20 keer per jaar fysiotherapie. Met een abonnement heb je korting op de losse prijs. Ander voordeel is dat je pas betaalt als je ook fysiotherapie gaat gebruiken en niet zoals bij een verzekering betaalt ook als je geen gebruik maakt van bijvoorbeeld fysiotherapie. Onze abonnementen betaal je per maand gedurnede een jaar. Je betaalt via automatische incasso. Ons overzicht met abonnementen vind je hier. Je kunt ook direct een abonnement afsluiten.