Echodiagnostiek

Meer zien, beter resultaat

Met onze allernieuwste en zeer geavanceerde echo-apparatuur kunnen we ook 'de binnenkant' van het lichaam zien. Zeker met deze nieuwe lijn met de beste resolutie momenteel beschikbaar.

Echografie meer zicht op klachten

Met echografie, of in vaktaal MSU (Musculo Skeletal Ultrasound), kunnen opnamen gemaakt worden van pezen, spieren, banden, slijmbeurzen, botten en gewrichten. Echo in de fysiotherapie vraagt een enorme investering en behoort zeker niet tot de standaard uitrusting van de fysiopraktijk. Toch kiezen wij daarvoor. We zijn altijd gericht op het beste resultaat!

Hoe meer je ziet, hoe beter de behandeling

De fysiotherapeut beoordeelt de klachten aan de 'buitenkant'. Dat is vaak erg effectief, maar soms wil je ook de 'binnenkant' beoordelen. Heel eenvoudig: hoe meer je ziet, hoe beter de behandeling start. We kunnen zelfs het verloop van de behandeling intensief volgen waardoor we op tijd bij stellen.

Lees meer over de voordelen van echo

Gratis telefonisch consult
Om u op weg te helpen naar spoedig herstel kunt u nu vrijblijvend een geheel kosteloos consult aanvragen. Twijfelt u of herkent de klachten? Vraag een gratis telefonisch consult aan.