ECHOGRAFIE

Waarom kiezen wij ervoor

Hoe meer je ziet, hoe beter de behandeling

De fysiotherapeut beoordeelt de klachten aan de 'buitenkant'. Dat is vaak erg effectief, maar soms wil je ook de 'binnenkant' beoordelen. Heel eenvoudig: hoe meer je ziet, hoe beter de behandeling start. We kunnen zelfs het verloop van de behandeling intensief volgen waardoor we op tijd bij stellen.

Echo-onderzoek bij Shockwave

Shockwavetherapie wordt toegepast bij hardnekkig pees en bandklachten. Shockwave werkt gericht. Op precies te richten is vaak het maken van een echo erg waardevol. De fysiotherapeut lokaliseert exact de bron en het pijngebied door middel van echo waardoor de Shockwave precies de juiste plek 'raakt'.

Echo bij (sport)blessures

Bij acute (sport)blessures is goed om bijna direct te weten wat er nu precies aan de hand is. Als je dat weet dan begint het herstel op de beste manier. Dat geldt niet alleen voor de topsporter, maar gewoon voor iedereen. Blessures daar wil en moet u zo snel en goed mogelijk vanaf!

Vrijblijvend echo-onderzoek?

Twijfelt u zelf en wilt u zelf wel eens weten hoe u ervoor staat dan is een apart echo-onderzoek bij ons natuurlijk ook mogelijk. Deze vorm van echodiagnostiek plus ons advies betaalt u wel zelf (tarief € 60). Soms is vergoeding mogelijk daarover informeren we u graag.

Vergoeding

Echo-onderzoek is aanvullend op fysiotherapie en wordt uitgevoerd door een speciaal opgeleid echografist. Wij rekenen geen extra tarief, maar bieden dit aan als onderdeel binnen het totale behandelplan. Bij voldoende aanvullende verzekering voor fysiotherapie betaalt u in principe niets bij.

Afspraak / informatie

Bel: 085-0220 320 of ga naar het afsprakenformulier.

gratis telefonisch consult
Om u op weg te helpen naar spoedig herstel kunt u nu vrijblijvend een geheel kosteloos consult aanvragen. Twijfelt u of herkent de klachten? Vraag een gratis telefonisch consult aan.