EPTE

innovatieve behandelmethode

Wat is EPTE?

EPTE is de afkorting van Percutane Electrolyse Therapie. EPTE is een nieuwe behandelmethode voor pijnklachten aan pezen en spieren. Met behulp van echo (u kunt dus meekijken!) wordt op de plaats van de ontsteking of overbelasting een dunne naald ingebracht. De naald is vergelijkbaar met de naald die gebruikt wordt bij acupunctuur. Deze naald zal stroom geleiden precies in het ontstekings- of overbelastingsgebied. Door de nauwkeurige lokalisatie met echo en het rechtstreeks behandelen op de plek zijn de resultaten zeer goed.

Is EPTE pijnlijk?

Een behandeling Percutane Electrolyse Therapie is niet pijnlijk. De naald is zeer dun (vergelijkbaar met de naald die gebruikt wordt bij acupunctuur) en gaat rechtstreeks in het probleemgebied. Alleen het te behandelen weefsel wordt hierdoor “geraakt”. U ervaart enkel lokaal een licht onaangenaam gevoel.

Bij welke klachten is EPTE effectief

Percutane Electrolyse Therapie is zeer effectief bij ontstoken of chronisch ontstoken pezen. EPTE is  effectief bij:

  • Schouderpees (Supra- en Infraspinatuspees) klachten.
  • Kniepees (Patellapees) klachten.
  • Achillespees klachten.
  • Voetpijn (Fasciïtis Plantaris) of hielspoor gerelateerde klachten.
  • Tenniselleboog (Epicondylitis Lateralis) klachten

Kosten en vergoeding

EPTE is bij ons een behandeling en valt daarmee onder fysiotherapie. Als u aanvullend bent verzekerd voor fysiotherapie of gebruik maakt van ons fysio-abonnement dan is EPTE dus volledig vergoed. Indien u niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie factureren we u een reguliere behandeling fysiotherapie conform onze tarieven. Voor niet-verzekerden hebben we ook aantrekkelijke fysio-abonnementen.

Afspraak / informatie

U kunt nu een afspraak voor EPTE maken. Wilt u weten op EPTE mogelijk geschikt is voor u, vul dan ons contactformulier in. We nemen dan contact met u op om zaken te bespreken.

afspraak maken bel 085-0220320