FysioFitness / bewegen

Gezond bewegen, ontspanning en plezier!

Kent u al het nieuwste en veiligste medicijn tegen:

  • Weinig energie
  • Stijve, pijnlijke gewrichten
  • Teveel stress
  • Paar kilootjes teveel
  • Hoge bloeddruk en hoog cholesterol
  • De gevolgen van Diabetes

Verbluffend wetenschappelijk bewijs
Bewegen bij mensen wordt de laatste 50 jaar goed gevolgd door de wetenschap. Vooral de laatste 10-12 jaren zijn de resultaten van al dat wetenschappelijk onderzoek verbluffend. Er is onomstotelijk bewijs dat bewegen de gezonde levensjaren structureel verlengt, maar ook erg goed de gevolgen van allerlei vervelende ziekten vermindert. Ook onderzoek bij allerlei psychische aandoeningen toont aan dat bewegen een zeer belangrijk onderdeel in het herstel is. Er is zoveel bewijs dat men spreekt over Bewegen als Medicijn.

Beste medicijn
Hoewel medicijn misschien een negatieve bijklank heeft, dekt het wel precies de lading en meer... Het helpt de klachten verlichten en vaak zelfs voorkomen. Je voelt al snel een stuk fitter en enrgieker. Dagelijks toont onderzoek nieuwe bewijzen van de positieve effecten.

Gezond of met klachten
Wil je gezond zijn en blijven dan is sportief bewegen ontzettend belangrijk. Maar heb je last van bijvoorbeeld reuma, artrose en/of botontkalking dan is sportief bewegen essentieel om zo goed mogelijk te blijven functioneren. Ook bij hartklachten, hoge bloeddruk en longproblemen (COPD) is bewegen het beste middel. De laatste tijd worden ook zeer positieve effecten gemeten bij zwaardere aandoeningen. Zo helpt bewegen de gevolgen van een chemokuur verlichten, de depressiviteit tegen te gaan en kan regelmatig bewegen - volgens hoogleraar klinische neuropsychologie prof. dr. E.J.A. (Erik) Scherder - zelfs dementie voorkomen.

Wat past mij?
Zomaar wat doen kan als je jong bent en niets mankeert. Maar doe je dan te weinig of juist teveel. Zomaar wat doen leidt meestal niet tot het gewenste resultaat. Dat geldt voor atlete Dafne Schippers en ook voor u. Door de samenwerking met Fysiopraktijk Rijswijk hebben we ons niet alleen gespecialiseerd in effectieve programma's die we volledig op maat voor je bouwen, maar ook samen geinvesteerd in een profesioneel indoor trainingscentrum in Rijswijk (rand Den Haag) en outdoor trainingscentrum in Den Haag. Uiteraard word je altijd door professionele specialisten begeleid. Zo bereiken we samen het beste effect zonder de negatieve bijsmaak van blessures. 

Voor iedereen
Ben je al fit en wil je lekker verantwoord fit blijven dan ben je van harte welkom. Wil je specifieke aandacht of heb je beperkingen dan ben je bij ons op het goede adres. We zijn geen sportschool of fitnesscentrum. Samenwerken met deskundige fysiotherapeuten in een gezellige ongedwongen sfeer werken aan je gezondheid en fitheid. Kortom: Gezond bewegen, ontspanning en plezier!

GRATIS INTAKE!