Ons team

Naast dat we allemaal fysiotherapeut zijn, is iedereen van het team ook trainer. We behandelen allerlei soorten klachten. we zijn vooral gespecialiseerd in spieren, pezen en banden. Daarnaast begeleiden we revalidatie- en trainingsprogramma's. Ieder met zijn eigen specialisme.

Onze visie: behandelen is goed en noodzakelijk, maar zorgen dat je geen klachten meer terug krijgt is ons ultieme doel.

Om klachten blijvend te voorkomen of wel enorm te verlichten is er eigenlijk maar één medicijn: verantwoord bewegen.

We doen veel aan na- en bijscholing. U bent bij alle collega's in goede en betrouwbare handen!

Steven Schot

Fysiotherapeut | Echografist | Pees specialist | FysioSportCoach

Steven Schot is na zijn opleidig fysiotherapie doorgegroeid als echografist. Naast echo's verzorgt hij vele behandelingen gericht op pees- en gewrichtsletsel. Daarnaaast doet hij Dry Needling. 

Als beweegCoach begeleidt hij trainingsprogramma's (groepen en individueel). Daarnaast is hij voetbaltrainer.

Mark de Vreede

Fysiotherapeut | Echografist | FysioSportCoach

Mark de Vreede is na zijn opleiding tot sportleraar trainer geworden bij Dienst Justitiele Inrichtingen. In de tijd daar is hij fysiotherapie gaan studeren.

Inmiddels is hij Fysiotherapeut | FysioSport Coach en echografist.

Als FysioSport Coach  begeleidt Mark groepen binnen en buiten. Mark heeft ook een voetbalachtergrond.

Robert Hoogland

Praktijkeigenaar | FysioSport Coach | Adviseur

Robert is praktijkeigenaar en vanaf 1987 sportfysiotherapeut. Is betrokken bij trainingsprogramma's en innovaties binnen de praktijk.

Is coach en hoofdtrainer binnen eredivsie badminton en jeugdtrainer voetbal. Daarnaast is Robert regioadviseur voor collega fysiotherapeuten in de regio Zuid West Nederland.

DIT IS FYSIOPRAKTIJK DEN HAAG

PIJN, KLACHTEN, BLESSURE, VRAGEN? STOP MET ZOEKEN!

Goed dat je hier bent. Fysiopraktijk Den Haag biedt je snel en goede oplossingen bij pijn, klachten, stijfheid en/of blessures.

Samen werken aan optimale gezondheid
Fysiopraktijk Den Haag is een vestiging van Fysiopraktijk Rijswijk. Door deze samenwerking kun je rekenen op de allernieuwste behandel-en onderzoeksapparatuur. Natuurlijk zijn je klachten in goede handen met ons hoog opgeleid en ervaren team. Maar dat is wat ons betreft pas het begin. We gaan - samen met jou - voor optimale gezondheid. Optimale gezondheid is én klachtenvrij zijn én herhaling voorkomen.

Topsortservice voor iedereen
Geblesseerde topsporters krijgen direct alle aandacht. Logisch want direct het juiste herstelprogramma geeft sneller betere resultaten. Maar waarom geldt dat alleen voor topsporters. Wij vinden dat het iedereen deze topservice verdient! Dat betekent: snel een afspraak zodat je direct start met een passend, op maat herstelprogramma. Zo controleer je snel jouw klachten en begin je direct met preventie.

Topfaciliteiten en zelfherstel met een speciale App
Een snelle aanpak met een goed programma biedt het beste herstel. Dat betekent dus ook dat we stevig investeren in de juiste mensen en hele gave faciliteiten. Zo hebben we in Rijswijk een grote sportruimte met professionele fijngevoelige trainingsapparatuur en hebben we in Den Haag sportvelden tot onze beeschikking. Jouw hele herstelprogramma is via onze speciale App uit te voeren en bij te houden. Gegrandeerd succes!

bel direct voor jouw AFSPRAAK